Terug

Volg Vandaag Inside

FC Twente wint met 6-1 van Jong FC Utrecht

FC Twente wint met 6-1 van Jong FC Utrecht

23 okt 2018, 00:02

UTRECHT (ANP) - FC Twente heeft in de eerste divisie de zesde overwinning geboekt. De Enschedese ploeg had maandagavond geen enkele moeite met Jong FC Utrecht. In Stadion Galgenwaard werd het liefst 6-1 voor FC Twente.

Na 25 minuten voetballen moesten de beloften van FC Utrecht verder met tien man. Sylian Mokono ontving zijn tweede gele kaart en moest de kleedkamer opzoeken. Het stond op dat moment al 0-2. De negentienjarige verdediger veroorzaakte in de 11e minuut een strafschop waarbij hij zijn eerste gele prent kreeg. Tom Boere maakte de openingstreffer vanaf elf meter en drie minuten later tekende de Spanjaard Javier Espinosa voor de 2-0.

De andere Enschedese doelpunten kwamen op naam van de Noor Rafik Zekhnini, weer Espinosa en Jari Oosterwijk (tweemaal). Nick Venema maakte de Utrechtse eretreffer.

Na tien speelronden in de eerste divisie heeft Twente twintig punten en staat het derde, met drie punten achterstand op koploper Go Ahead Eagles.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.