Terug

Volg Vandaag Inside

FC Twente wint met 5-0 en loopt verder uit

FC Twente wint met 5-0 en loopt verder uit

15 mrt 2019, 23:00

ENSCHEDE (ANP) - FC Twente heeft in de 29e speelronde zijn dominantie in de eerste divisie nogmaals getoond. De riante koploper versloeg in de Grolsch Veste FC Volendam met ruime cijfers, 5-0. Twente liep weer wat uit op de concurrentie want van de naaste achtervolgers Go Ahead Eagles, Sparta Rotterdam en FC Den Bosch wist alleen Sparta te winnen.

In Enschede stond het na een kwartier al 2-0. Javier Espinosa en Ricardinho waren daar verantwoordelijk voor. Peet Bijen (33e minuut) en Aitor Cantalapiedra (35e) beslisten met hun doelpunten de wedstrijd al voor rust. Daarna maakte Jari Oosterwijk nog de vijfde treffer.

Go Ahead Eagles blameerde zich door met 1-1 gelijk te spelen tegen voorlaatste Helmond Sport. Sparta profiteerde van het puntenverlies van de Eagles door met 3-1 te winnen bij Almere City FC.

De Rotterdammers klimmen naar de tweede plaats op elf punten achterstand van Twente, dat 66 punten heeft.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.