Terug

Volg Vandaag Inside

FC Twente wint en pakt periodetitel

FC Twente wint en pakt periodetitel

8 mrt 2019, 23:14

OSS (ANP) - FC Twente is weer een stapje dichter bij de titel in de Keuken Kampioen Divisie gekomen door te winnen bij TOP Oss. In Brabant werd het 2-0 voor de koploper en was er sprake van een ietwat gelukkige zege. Het leverde de club van coach Marino Pusic bovendien de derde periodetitel op.

In de slotfase legde scheidsrechter Allard Lindhout de ontmoeting enkele minuten stil, omdat fans van TOP Oss achter het doel van FC Twente voor onrust zorgden.

MVV, dat ook nog aanspraak maakte op de derde periodetitel, verspeelde zijn kansen door gelijk te spelen tegen Almere City (1-1).

Sparta Rotterdam raakte verder achterop bij FC Twente door gelijk te spelen bij FC Eindhoven, 0-0. Het verschil tussen de titelkandidaten bedraagt nu 11 punten. Go Ahead Eagles nam door de zege bij Volendam (1-0) de tweede plaats over van Sparta.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.