Terug

Volg Vandaag Inside

FC Twente wint dankzij Steijn eenvoudig van Go Ahead Eagles

25 feb 2024, 16:47

FC Twente blijft in de Eredivisie in het spoor van Feyenoord. De ploeg uit Enschede was in eigen huis met 3-0 te sterk voor Go Ahead Eagles en houdt daardoor zicht op de tweede plek.

Twente had weinig te vrezen van de Eagles, die al snel op achterstand kwamen. Sem Steijn schoot na ruim tien minuten hard raak na een knappe pass van Joshua Brenet. Diezelfde Steijn verdubbelde voor rust de voorsprong (2-0).

In de tweede helft pakte de ploeg van trainer Joseph Oosting door. Na bijna een uur spelen tekende Brenet voor de derde treffer. De verdediger kopte knap raak uit een hoekschop van Michel Vlap. Daarna deed Twente het wat rustiger aan en speelde het de wedstrijd eenvoudig uit.

Twente staat momenteel op plek drie in de Eredivisie, met 8 punten achterstand op nummer 2 Feyenoord. De Rotterdammers wonnen met 2-0 bij Almere City. PSV, dat zaterdagavond met 7-1 won bij PEC Zwolle, staat met 10 punten voorsprong op Feyenoord aan kop.

FC Twente wint dus met ruime cijfers waar het deze winterstop nog afscheid nam van goaltjesdief Manfred Ugalde die naar Spartak Moskou vertrok, Twente-trainer Oosting liet zich eerder uit over deze transfer. Bekijk het fragment terug in de video bovenaan de pagina.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.