Terug

Volg Vandaag Inside

'FC Twente wil naast El Ahmadi ook Elia terughalen'

'FC Twente wil naast El Ahmadi ook Elia terughalen'

29 juni 2020, 11:40

FC Twente wil proberen om naast Karim El Ahmadi ook Eljero Elia terug te halen naar Enschede, meldt Voetbal International. Twente heeft zich inmiddels officieel gemeld bij de rappe vleugelaanvaller.

Elia heeft aan de directie van de club uit Enschede laten weten dat hij pas wil luisteren naar de plannen wanneer het seizoen van zijn club Basaksehir is beëindigd.

Afgelopen week werd bekend dat FC Twente ook probeert om El Ahmadi terug te halen. Hij staat op dit moment onder contract bij Al-Ittihad in Saudi-Arabië.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.