Terug

Volg Vandaag Inside

'FC Twente wil Feyenoord aftroeven in strijd om Lens'

'FC Twente wil Feyenoord aftroeven in strijd om Lens'

15 apr 2020, 14:50

Niet alleen Feyenoord zit achter Besiktas-aanvaller Jeremain Lens aan. Ook FC Twente hengelt naar de diensten van de spits, weten Turkse media te melden.

Feyenoord-trainer Dick Advocaat probeerde Lens in de winter te verleiden tot een terugkeer op de Nederlandse velden. Zonder succes. De aanvaller bleef in Turkije en is bij Besiktas op een dood spoor beland. Advocaat ziet het nog steeds zitten in Lens en wil deze zomer dan ook opnieuw een poging voor hem wagen.

Enigszins verrassend hengelt ook FC Twente naar de diensten van de tweeëndertigjarige aanvaller. Volgens het Turkse medium zou FC Twente-directeur Ted van Leeuwen contact hebben gezocht met Lens.

Lens, die in Istanboel nog een contract heeft tot medio 2022, is in verband met het coronavirus al uit Turkije vertrokken. ‘Ik wil mijn voetbalcarrière in eigen land voortzetten. Er zijn ook aanbiedingen van Nederlandse clubs', liet hij onlangs weten aan Fanatik.

De voormalig Oranje-international was dit seizoen in 16 competitiewedstrijden goed voor één doelpunt.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.