Terug

Volg Vandaag Inside

FC Twente wil Boadu als vervanger voor Ugalde

28 jan 2024, 17:41

FC Twente wil zich versterken met Myron Boadu. De club ziet in de 23-jarige aanvaller een goede vervanger voor Manfred Ugalde, die op het punt staat om een lucratief contract bij Spartak Moskou te tekenen.

Boadu verruilde AZ voor AS Monaco in de zomer van 2021. Hij heeft zijn transferbedrag van zo'n 17 miljoen euro nog niet kunnen waarmaken. De spits krijgt dit seizoen vooralsnog weinig speeltijd en AS Monaco zou bereid zijn om hem te verhuren.

Technisch directeur Arnold Bruggink is inmiddels in Monaco, zo bevestigde trainer Joseph Oosting na het gelijkspel van FC Twente tegen Feyenoord in De Kuip (0-0). "Ik ben niet iemand die daar schimmig over doet", zei de coach. "Wij moeten er een spits bij hebben."

FC Twente startte tegen Feyenoord met rechtsbuiten Daan Rots als spits. Ricky van Wolfswinkel was afgelopen week ziek en kon niet aan de aftrap verschijnen. Boadu moet bij FC Twente gaan concurreren met Van Wolfswinkel. "Want een club als FC Twente heeft twee spitsen nodig", zei Oosting.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.