Terug

Volg Vandaag Inside

'FC Twente weigert laatste bod van Feyenoord: Zerrouki blijft in Enschede'

'FC Twente weigert laatste bod van Feyenoord: Zerrouki blijft in Enschede'

31 jan 2023, 14:28

FC Twente heeft een bod van acht miljoen euro van Feyenoord op Ramiz Zerrouki van tafel geveegd, meldt Voetbal International. Twente wil de 24-jarige middenvelder niet laten gaan en dus speelt hij de rest van het seizoen 'gewoon' in Enschede.

Met een vaste transfersom van acht miljoen zou Feyenoord zijn eigen transferrecord verbreken voor Zerrouki, die nog een contract heeft tot medio 2024 in Enschede. Feyenoord is dan ook teleurgesteld dat deze laatste en uiterste krachtsinspanning niet tot resultaat heeft geleid.

Ook bij Zerrouki zelf is de teleurstelling groot. Hij wilde zelf dolgraag vertrekken naar De Kuip. Twente heeft hem beloofd om komende zomer me te werken aan een transfer.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.