Terug

Volg Vandaag Inside

FC Twente verslaat ADO Den Haag mede dankzij twee treffers Danilo

FC Twente verslaat ADO Den Haag mede dankzij twee treffers Danilo

7 nov 2020, 19:21

FC Twente blijft goed meedraaien in de bovenste regionen van de eredivisie. De ploeg van trainer Ron Jans behaalde bij ADO Den Haag de vijfde competitiezege: 2-4. Danilo was met twee treffers de gevierde man bij de Tukkers. De laatste vier doelpunten in het grillige duel vielen in het slotkwartier.

ADO Den Haag kwam voor de rust nauwelijks aan voetballen toe. De soepel combinerende ploeg van Jans was oppermachtig en deed zichzelf met een ruststand van 0-1 tekort.

Queensy Menig schoot in de beginfase al op de paal. Samen met Danilo was hij voor de zwakke Haagse defensie amper af te stoppen. Pas in de 41e minuut opende Menig de score met een schuiver. Zijn directe tegenstander Andrei Ratiu greep opnieuw onvoldoende in: 0-1.

Na de pauze bleef ADO lange tijd machteloos. Met een schot in de verre hoek verdubbelde de Braziliaan Danilo de marge. Dankzij een eigen treffer van Julio Pleguezuelo en een fraai doelpunt van Samy Bourard uit de draai leek de thuisclub in de verrassende slotfase toch nog een punt te pakken. Met zijn achtste treffer zette Danilo zijn ploeg echter opnieuw op voorsprong waarna invaller Thijs van Leeuwen in de extra tijd het duel definitief besliste: 2-4.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.