Terug

Volg Vandaag Inside

FC Twente verliest op eigen veld van MVV

FC Twente verliest op eigen veld van MVV

14 okt 2018, 20:51

ENSCHEDE (ANP) - FC Twente heeft in de Keuken Kampioen divisie opnieuw averij opgelopen. De Tukkers, zonder de geblesseerde routinier Wout Brama, verloren op eigen veld met 0-1 van MVV. Vorig weekeinde eindigde de uitwedstrijd tegen FC Eindhoven in 1-1.

Na een uur kwam Anthony van den Hurk in Enschede tot scoren namens de bezoekers. Hij kopte fraai raak uit een scherpe voorzet van Marnick Vermijl. Jari Oosterwijk was daarna dicht bij de gelijkmaker. Hij tikte de bal in de 68e minuut met zijn hak tegen de paal. In de tachtigste minuut raakte ook ploeggenoot Tom Boere met een schot de staander.

Eerder op de dag won Sparta thuis met 3-0 van SC Cambuur en was Go Ahead Eagles eveneens met 3-0 te sterk voor Roda JC.

Go Ahead, Sparta en Almere City staan nu bovenaan met 20 punten. FC Twente volgt als nummer vier op zeventien punten.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.