FC Twente uitgeschakeld door Fiorentina in Conference League

25 aug 2022, 21:00

FC Twente is er niet in geslaagd de groepsfase van de Conference League te bereiken. In de tweede wedstrijd van de play-offs tegen Fiorentina bleef het 0-0. Dat was te weinig voor de formatie van trainer Ron Jans, na de eerdere nederlaag (2-1) in Italië.

In een boeiende wedstrijd kregen beide elftallen de nodige kansen, al kwam de meeste dreiging van de thuisclub. Zo zag middenvelder Michel Vlap zijn inzet van de doellijn gehaald.

De laatste minuten van de blessuretijd speelde Fiorentina met een man minder, na de rode kaart voor Igor Julio.