Terug

Volg Vandaag Inside

FC Twente strikt 'superprof' Verhaegh

FC Twente strikt 'superprof' Verhaegh

6 juni 2019, 01:10

FC Twente heeft Paul Verhaegh aangetrokken. De 35-jarige verdediger speelde langdurig in de Bundesliga bij FC Augsburg en VfL Wolfsburg. Na de medische keuring zal de drievoudige international in Enschede een contract tekenen voor een seizoen.

''Na bijna tien jaar in Duitsland te hebben gespeeld, wilde ik graag terug naar Nederland'', laat Verhaegh weten. ''FC Twente is een mooie club met een indrukwekkende supportersschare. Bij het eerste gesprek dat ik had was het gevoel direct goed en was ik ervan overtuigd dat dit de beste keuze is voor mij.''

Technisch directeur Ted van Leeuwen reageerde verheugd op de komst van Verhaegh, die hij nog kent uit hun gezamenlijke AGOVV-tijd. ''Hij mag 35 zijn, maar hij ziet er strakker en gespierder uit dan vijftien jaar geleden toen ik hem voor het eerst contracteerde. Paul is de superprof die alles uit zijn carrière gehaald heeft. Altijd voorop in de strijd, nooit een training overslaan en hij kan nog goed voetballen ook.''

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.