Terug

Volg Vandaag Inside

'FC Twente neemt maatregelen tegen Lukoki na veroordeling wegens huiselijk geweld'

'FC Twente neemt maatregelen tegen Lukoki na veroordeling wegens huiselijk geweld'

1 feb 2022, 17:24

FC Twente-aanvaller Jody Lukoki is vrijdag door de politierechter veroordeeld tot tachtig uur werkstraf en een voorwaardelijke gevangenisstraf. Lukoki is schuldig bevonden aan het slaan en schoppen van zijn vriendin. Dat meldt Tubantia.

Het geweldsincident gebeurde tussen 1 oktober 2021 en 3 januari 2022. Twente gaat op korte termijn in gesprek met Lukoki en zijn adviseur en dan zal er meer duidelijk worden over een sanctie vanuit de club.

'Wij zijn geschrokken van zijn gedrag en gaan passende maatregelen nemen. Want het gedrag van Jody overschrijdt grenzen en is onacceptabel. Dat hebben wij hem ook kenbaar gemaakt', reageert Algemeen directeur Paul van der Kraan reageert tegenover Tubantia.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.