Terug

Volg Vandaag Inside

FC Twente overklast Heerenveen en gaat naar Play Offs-finale

FC Twente overklast Heerenveen en gaat naar Play Offs-finale

4 juni 2023, 16:32

FC Twente is weer een stap dichter bij deelname aan Europees voetbal komend seizoen. De Enschedeërs plaatsten zich zondag overtuigend voor de finale van play-offs door sc Heerenveen met 4-0 kansloos te laten. Twente had de eerste ontmoeting al met 2-1 gewonnen.

In de finale treft het elftal van coach Ron Jans komende week Sparta Rotterdam of FC Utrecht. Die twee clubs staan later op zondag voor de tweede keer tegenover elkaar. De winnaar van de play-offs plaatst zich voor de tweede voorronde van de Conference League. Twente deed dit seizoen al mee aan de Conference League en wist toen het hoofdtoernooi net niet te halen. Fiorentina was in de laatste voorronde te sterk.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.