Terug

Volg Vandaag Inside

FC Twente oefent tegen nieuwe club Bosz

FC Twente oefent tegen nieuwe club Bosz

4 jan 2019, 17:41

ENSCHEDE (ANP) - FC Twente oefent dinsdag tegen Bayer Leverkusen, de nieuwe club van trainer Peter Bosz. Op last van de politie wordt die vriendschappelijke ontmoeting afgewerkt achter gesloten deuren, zonder publiek. Het duel, dat om 14.00 uur begint, is wel te volgen via een livestream op de website van Bayer Leverkusen. Beide clubs willen niet zeggen waar de oefenwedstrijd wordt gespeeld.

Bosz werd vrijdag gepresenteerd in Leverkusen en leidde daarna met zijn assistenten Hendrie Krüzen en Terry Peters voor het eerst de training. ,,De voorbereiding op de tweede seizoenshelft is kort, we hebben slechts twee weken, dus we moeten hard aan de slag'', zei Bosz, die ruim een jaar geleden werd ontslagen bij Borussia Dortmund. ,,Maar ik denk dat het een voordeel is dat ik Bayer Leverkusen de afgelopen 1,5 jaar intensief heb gevolgd en ook dit seizoen veel wedstrijden van ze heb gezien.''

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.