Terug

Volg Vandaag Inside

FC Twente koploper na zege bij Almere City

FC Twente koploper na zege bij Almere City

26 jan 2019, 22:55

ALMERE (ANP) - FC Twente heeft de koppositie in de Keuken Kampioen Divisie overgenomen van FC Den Bosch. De Tukkers wonnen met 3-1 bij Almere City FC en passeerden daardoor op de ranglijst de Brabanders, die vrijdag verrassend met 2-0 verloren bij FC Eindhoven. Twente heeft 47 punten, één meer dan Den Bosch, en staat voor het eerst dit seizoen alleen aan kop.

FC Twente was aan het begin van het seizoen de favoriet voor de titel in de eerste divisie, maar de ploeg verspeelde al in de tweede competitieronde twee punten en moest in de achtervolging.

Aitor Cantalapiedra bracht de bezoekers uit Enschede na negen minuten op voorsprong. Tom Boere verdubbelde de voorsprong in de eerste helft zelfs. Stijn Meijer maakte in de tweede helft de aansluitingstreffer voor Almere City. De thuisploeg kon de gelijkmaker echter niet achter doelman Joël Drommel krijgen, waarop Nacho Monsalve met de 3-1 uit een hoekschop de zege én de koppositie zeker stelde voor FC Twente.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.