Terug

Volg Vandaag Inside

FC Twente huurt verdediger van Sevilla

FC Twente huurt verdediger van Sevilla

15 aug 2018, 16:01

ENSCHEDE (ANP) - FC Twente heeft kort voor de start van de competitie in de eerste divisie nog een speler aan de selectie toegevoegd. Verdediger Cristian Gonzalez komt op huurbasis over van FC Sevilla. Twente nam eerder al vleugelaanvaller Aitor Cantalapiedra over van de Spaanse voetbalclub.

Gonzalez wist bij Sevilla nooit door te breken. De 22-jarige speler kwam regelmatig uit voor Uruguay onder 20.

,,We hebben nu acht verdedigers voor vier posities, die onderling mogen uitmaken wie zich in de basis speelt. De toegenomen concurrentie moet niveauverhogend werken. Het fundament is gelegd'', aldus manager Ted van Leeuwen.

Twente begint de jacht op promotie naar de eredivisie vrijdag met een thuiswedstrijd tegen Sparta Rotterdam.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.