Terug

Volg Vandaag Inside

FC Twente huurt verdediger Troupée van FC Utrecht

FC Twente huurt verdediger Troupée van FC Utrecht

13 jan 2020, 19:26

FC Twente heeft tijdens de tweede seizoenshelft de beschikking over Giovanni Troupée. De 21-jarige verdediger wordt de komende maanden gehuurd van FC Utrecht.

"Omdat ik weinig speelde bij FC Utrecht is de overstap naar FC Twente een ideale oplossing", aldus Troupée. "Ik hoop dat ik het team kan helpen, verdedigen is uiteraard het belangrijkste, maar ik hoop ook aanvallend wat extra's te kunnen brengen."

Troupée is afkomstig uit de jeugdopleiding van FC Utrecht, waar hij geen eerste keuze meer is op de rechtsbackpositie. Afgelopen seizoen werd hij al uitgeleend aan ADO Den Haag.

FC Twente is de nummer 12 van de eredivisie, FC Utrecht staat vijf plaatsen hoger.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.