Terug

Volg Vandaag Inside

OFFICIEEL: FC Twente huurt Kik Pierie van Ajax

OFFICIEEL: FC Twente huurt Kik Pierie van Ajax

16 juli 2020, 19:30

FC Twente heeft zich versterkt met Ajacied Kik Pierie. De oud-speler van Heerenveen vertrekt voor één seizoen naar Enschede.

Pierie moet in Enschede extra ervaring opdoen in de Eredivisie. Ook moet de verdediger laten zien dat hij het seizoen erna het niveau van Ajax aan kan. Pierie kwam vorig seizoen over van SC Heerenveen, maar heeft nog niet kunnen imponeren. De negentienjarige verdediger moet nog altijd wachten op zijn officiële debuut voor de Amsterdammers.

De in Boston geboren jeugdinternational heeft nog een contract tot 2024 in Amsterdam. Hij speelde vorig seizoen 22 duels voor Jong Ajax in de Keuken Kampioen Divisie.

Pierie is de tweede versterking voor Twente. Eerder kwam oud-Ajacied Vaclav Cerny al over van FC Utrecht.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.