Terug

Volg Vandaag Inside

FC Twente houdt koploper Feyenoord op gelijkspel in Enschede

FC Twente houdt koploper Feyenoord op gelijkspel in Enschede

29 jan 2023, 14:10

De wedstrijd tussen FC Twente en Feyenoord heeft geen winnaar opgeleverd. Beide ploegen hielden elkaar op een gelijkspel in de Grolsch Veste (1-1).

Feyenoord verzuimde de koppositie van de Eredivisie steviger in handen te nemen na het gelijkspel van AZ zaterdag tegen FC Utrecht (5-5). De lijstaanvoerder uit Rotterdam houdt een voorsprong van 2 punten op de nummer 2 uit Alkmaar. Het als derde geklasseerde PSV verkleinde de achterstand op de lijstaanvoerder tot 4 punten. Feyenoord en PSV treffen elkaar volgende week in De Kuip.

Santiago Giménez kopte Feyenoord in de 30e minuut op voorsprong, na een afgemeten voorzet van Sebastian Szymanski. FC Twente kwam in de 68e minuut met een bijna identieke treffer op gelijke hoogte. Joshua Brenet kopte raak op aangeven van Michal Sadílek.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.