Terug

Volg Vandaag Inside

FC Twente haalt uit in topduel bij Sparta

FC Twente haalt uit in topduel bij Sparta

8 feb 2019, 23:08

ROTTERDAM (ANP) - FC Twente heeft met enige overmacht in de Keuken Kampioen Divisie van Sparta Rotterdam gewonnen. Op het Kasteel werd het 3-0 voor de formatie uit Enschede. De koploper heeft nu 11 punten voorsprong op Sparta.

Ook FC Den Bosch, de nummer twee, verspeelde punten. De Brabanders kwamen, na twee opeenvolgende nederlagen, op eigen veld niet verder dan 1-1 tegen Volendam. Den Bosch staat nu 6 punten achter op FC Twente.

Voor FC Twente was het de achtste zege in de competitie op rij. Na vier gelijkspelen en een nederlaag wachten de Rotterdammers nog steeds op de eerste zege na de winterstop.

Doelpunten

FC Twente was van het begin de betere op het Kasteel en leidde halverwege al met 0-2. Tom Boere benutte een strafschop, Peet Bijen verlengde in één beweging een vrije trap van Aitor.

Na de hervatting viel al snel de beslissing. Gehinderd door Boere werkte Bart Vriends de bal achter zijn eigen doelman, Roy Kortsmit.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.