Terug

Volg Vandaag Inside

FC Twente breekt ondanks promotie met Pusic

FC Twente breekt ondanks promotie met Pusic

7 mei 2019, 19:10

FC Twente heeft afscheid genomen van trainer Marino Pusic. De 47-jarige Pusic leidde de club uit Enschede als kampioen van de Keuken Kampioen Divisie terug naar de eredivisie, maar desondanks gaat Twente niet met hem door. De zaakwaarnemer van de Oost-Europeaan bevestigt berichtgeving daarover van De Telegraaf.

Het contract van de in het voormalig Joegoslavië geboren Pusic liep door tot medio 2020. Hij werd in maart vorig jaar gepromoveerd tot hoofdtrainer van FC Twente na het ontslag van Gertjan Verbeek. Hij kon degradatie uit de eredivisie niet meer voorkomen. Binnen een jaar keert de landskampioen van 2010 weer terug op het hoogste niveau, maar dat gebeurt wel zonder Pusic.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.