Terug

Volg Vandaag Inside

FC Twente bevestigt dat Arnold Bruggink nieuwe technisch directeur wordt

FC Twente bevestigt dat Arnold Bruggink nieuwe technisch directeur wordt

17 feb 2023, 10:51

Arnold Bruggink wordt de nieuwe technisch directeur van FC Twente. Dat schrijft algemeen directeur Paul van der Kraan in een nieuwsbrief aan de supporters op de website van de Enschedese club.

"We hopen op korte termijn de nieuwe technisch directeur bekend te maken," aldus Van der Kraan. "Afgelopen week was al te horen en te zien dat Arnold Bruggink kandidaat is voor deze functie. Arnold heeft dit seizoen reeds op vele vlakken meegelopen binnen de club."

"We verwachten binnenkort tot een overeenkomst met Arnold te komen, waarna hij vanaf medio maart al aan de slag gaat bij FC Twente," vervolgt de algemeen directeur. "Met ingang van 1 juli is Arnold dan de nieuwe technisch directeur, waarbij Jan Streuer hem voorlopig inwerkt en ondersteunt."

Afgelopen weekend, na het duel met FC Volendam, maakten Ron Jans en Jan Streuer bekend na dit seizoen te vertrekken uit Enschede.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.