Terug

Volg Vandaag Inside

FC Twente-aanvoerder Brama denkt dat blessure meevalt

FC Twente-aanvoerder Brama denkt dat blessure meevalt

20 mrt 2021, 09:00

FC Twente-aanvoerder Wout Brama denkt dat de blessure waarmee hij vlak voor de rust in het duel met sc Heerenveen uitviel niet al te ernstig is. De routinier stond bij het duel in Friesland juist voor het eerst sinds enkele maanden weer in de basis, na veel blessureleed.

"Ik dacht ik haal de rust wel, maar het schoot erin", zei Brama. "Het is vervelend. Het is geen ernstige blessure denk ik. De komende week zijn er interlands. Ik zal niet worden opgeroepen, dus ik heb even de tijd", grapte hij.

Over het spel van FC Twente zei Brama: "Het was beter dan de laatste weken, we verdienden meer dan deze 0-0. Net als thuis tegen Heerenveen verspelen we nu weer twee punten."

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.