Terug

Volg Vandaag Inside

FC Porto creëert bizarre kantoorbaan voor 15 duizend euro per maand

FC Porto creëert bizarre kantoorbaan voor 15 duizend euro per maand

20 dec 2021, 12:04

FC Porto draait dit seizoen op volle toeren in de competitie én in Europa. De Portugezen hebben een sterke selectie, maar schijnen ook een kantoormedewerker in dienst te hebben genomen die bijdraagt aan de resultaten van de club, meldt Corriere dello Sport.

Voorzitter Pinto da Costa betaalt iedere maand namelijk 15 duizend euro aan een waarzegster. Daarmee is het direct de duurste medewerker in het kantoor. De Portugese president vertrouwt zelf al jaren op de visionair en heeft de dame in kwestie, Madalena Aroso, afgelopen zomer een immens contract gegeven bij FC Porto. 'Ze zou de resultaten van de club al ruim van tevoren weten', weet de Italiaanse krant.

Tot dusver lijkt de investering 'een schot in de roos' voor Porto. Althans, als de huidige prestaties kunnen worden gelinkt aan de werkzaamheden van de waarzegster. De club staat na 15 wedstrijden strak bovenaan met 0 verliespartijen en slechts 2 gelijke spelen. In de Champions League liep het op het nippertje de knock-outfase mis in een poule met Liverpool en Atlético Madrid. Het veroverde echter wel een Europa League-ticket ten opzichte van AC Milan.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.