Terug

Volg Vandaag Inside

FC Kopenhagen haalt uit naar Feyenoord in statement: 'De zaak is nog niet voorbij'

FC Kopenhagen haalt uit naar Feyenoord in statement: 'De zaak is nog niet voorbij'

4 juli 2022, 17:47

FC Kopenhagen is in een statement op de clubwebsite niet te spreken over Feyenoord. Kopenhagen won afgelopen weekend in een oefenduel met 7-0 van het team van Arne Slot, maar toch heerst er geen tevredenheid bij de kampioen van Denemarken.

In het statement valt te lezen: 'FC Kopenhagen won zaterdag met 7-0 van Feyenoord, maar de uitslag van het oefenduel in Rotterdam was helemaal niet zoals verwacht. Ook hoofdtrainer Jess Thorup wees daar na afloop op. En ook al is de wedstrijd allang afgelopen, voor FC Kopenhagen is de zaak nog niet voorbij.'

'Er zijn enkele verplichtingen uit de wedstrijdovereenkomst die we met Feyenoord hebben gesloten niet nagekomen. We hebben zeker niet de wedstrijd gekregen die we hadden afgesproken en we zullen Feyenoord daarvan op de hoogte brengen. Over de gevolgen kunnen we op dit moment nog niets zeggen.'

In het oefenduel speelde Feyenoord zonder internationals en met heel wat jonge spelers. Bij rust stond FC Kopenhagen al met 5-0 voor op trainingscomplex Varkenoord in Rotterdam, waar drieduizend fans welkom waren.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.