Terug

Volg Vandaag Inside

FC Groningen wint noordelijke derby

FC Groningen wint noordelijke derby

11 nov 2018, 15:13

GRONINGEN (ANP) - FC Groningen heeft zondag in de noordelijke derby tegen sc Heerenveen de eerste thuisoverwinning van dit seizoen geboekt. De ploeg van coach Danny Buijs won dik verdiend met 2-0 en verliet meteen de laatste plaats in de eredivisie. Voor Heerenveen, dat de punten vooral buitenshuis verzamelt, was het de eerste competitienederlaag op vreemde bodem van dit seizoen.

Groningen had halverwege al een 2-0-voorsprong dankzij doelpunten van Django Warmerdam en de Japanner Ritsu Doan. Heerenveen zette er ook na rust niets tegenover, al schoot Arber Zeneli vijf minuten voor tijd nog wel op de lat.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.