Terug

Volg Vandaag Inside

FC Groningen verliest van 1. FC Köln

FC Groningen verliest van 1. FC Köln

8 jan 2019, 22:48

KEULEN (ANP) - FC Groningen heeft een oefenwedstrijd tegen 1. FC Köln verloren (1-3). De nummer vijftien van de eredivisie verspeelde in de tweede helft een voorsprong nadat trainer Danny Buijs tien veldspelers had gewisseld.

FC Groningen startte met de nieuwelingen Thomas Bruns, Kai Sierhuis en Iliass Bel Hassani. Twee van de drie aanwinsten lieten zich snel gelden. Bruns opende de score, op aangeven van Sierhuis.

1. FC Köln, de nummer twee van de Tweede Bundesliga, profiteerde na rust van de vele wissels bij FC Groningen. Dominick Drexler maakte gelijk voor de thuisploeg. Vervolgens trof Copete Cordoba doel met een omhaal en bepaalde Christian Clemens de eindstand in Keulen.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.