Terug

Volg Vandaag Inside

FC Groningen strikt Schalke-verdediger

FC Groningen strikt Schalke-verdediger

25 jan 2020, 11:28

FC Groningen heeft zich versterkt met Görkem Can. De negentienjarige linksback komt over van Schalke 04 en heeft zijn handtekening gezet onder een contract tot medio 2022. In de deal is een optie voor nog eens twee seizoenen opgenomen.

'Met Görkem hebben wij voor een langere periode een zeer talentvolle speler aan ons weten te binden, die hier de mogelijkheid krijgt zich verder te ontwikkelen', aldus technisch directeur Mark-Jan Fledderus op de site van FC Groningen. 'Hoewel hij per direct aansluit bij de eerste selectie is Görkem een speler voor de toekomst, met wie we geduld moeten hebben. We mogen niet van hem verwachten dat hij direct een basisspeler zal zijn, maar die potentie heeft hij zeker.'

'Afgelopen zomer hadden wij al interesse in Görkem', bevestigt Fledderus. 'Maar toen wilde Schalke 04 hem niet laten gaan omdat de club hem in de voorbereiding op dit seizoen met de eerste selectie wilde laten meedraaien. Dat zegt wel iets over zijn kwaliteiten. Wij zijn heel tevreden dat het nu alsnog gelukt is om Görkem naar Groningen te halen.' Can is de eerste versterking Voor FC Groningen in de winterstop.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.