Terug

Volg Vandaag Inside

'FC Groningen-spits Strand Larsen wordt genoemd bij Feyenoord'

'FC Groningen-spits Strand Larsen wordt genoemd bij Feyenoord'

23 mrt 2022, 21:30

FC Groningen-spits Jörgen Strand Larsen (22) wordt genoemd bij Feyenoord, zo meldt Cristian Willaert voor de camera van ESPN. Hans Kraay jr. vindt dat helemaal niet gek.

'Als je vier miljoen voor Dessers moet betalen, dat is heel veel geld...,' begint Hans. 'Jörgen Strand Larsen heeft er nu elf in liggen in een niet super-aanvallende ploeg, die komt op 15, 16 goals uit. Dan gaat hij er bij Feyenoord ook wel een stuk of 18, 19 maken!'

Groningen nam Strand Larsen in 2020 over van het Noorse Sarpsborg. Hij heeft bij de club uit het hoge Noorden nog een contract tot 2024.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.