Terug

Volg Vandaag Inside

FC Groningen - SC Cambuur tijdelijk gestaakt door boze supporters op het veld

FC Groningen - SC Cambuur tijdelijk gestaakt door boze supporters op het veld

26 jan 2023, 00:00

De wedstrijd in de Eredivisie tussen FC Groningen en SC Cambuur is donderdag gestaakt. Scheidsrechter Bas Nijhuis besloot daartoe nadat een groep boze Groningen-supporters het veld had betreden.

SC Cambuur was kort daarvoor op voorsprong gekomen (0-1). Er zijn nog ongeveer tien minuten te spelen in de Euroborg. Als Groningen de wedstrijd verliest, zakt de club naar de laatste plaats.

Stewards en beveiligers dirigeerden de supporters weer naar de tribune. De spelers van beide clubs kwamen na een klein kwartier weer naar buiten voor het vervolg van het duel.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.