Terug

Volg Vandaag Inside

FC Groningen legt Lundqvist en Matusiwa vast

FC Groningen legt Lundqvist en Matusiwa vast

7 juni 2019, 18:43

FC Groningen heeft Ramon Pascal Lundqvist en Azor Matusiwa vastgelegd. Lundqvist komt over van het gedegradeerde NAC Breda en Matusiwa wordt overgenomen van Ajax, dat hem sinds 31 januari uitleende aan De Graafschap.

De 22-jarige Lundqvist tekent bij FC Groningen een vierjarig contract. De middenvelder kwam in de winter transfervrij over van PSV.

Matusiwa (21), eveneens middenvelder, stond nog tot medio 2020 onder contract bij Ajax, waar hij sinds 2013 de jeugdopleiding doorliep. Ook hij tekent voor vier jaar.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.