Terug

Volg Vandaag Inside

FC Groningen laat Benschop naar Cyprus gaan

FC Groningen laat Benschop naar Cyprus gaan

13 jan 2020, 22:53

FC Groningen heeft Charlison Benschop verkocht aan het Cypriotische Apollon Limassol. De 30-jarige spits, die pas een halfjaar bij de Groningers speelde, maakt per direct de overstap naar Cyprus.

"Charlison kwam afgelopen zomer met bepaalde verwachtingen naar Groningen. Hoewel hij zeker een aandeel heeft gehad binnen het team in de eerste seizoenshelft, hebben wij na een half jaar met elkaar ook geconcludeerd dat het niet is geworden wat beide partijen ervan hadden verwacht", aldus technisch directeur Mark-Jan Fledderus.

Voor zijn periode in Groningen, waar hij tot achttien officiële wedstrijden kwam, speelde Benschop in eigen land voor onder meer De Graafschap, AZ en RKC. Ook stond hij al onder contract bij het Franse Stade Brest en de Duitse clubs Fortuna Düsseldorf, Hannover 96 en FC Ingolstadt.

Apollon Limassol was begin dit seizoen nog de tegenstander van PSV in het voorportaal van de Europa League. PSV won thuis met 3-0 en de uitwedstrijd met 4-0.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.