Terug

Volg Vandaag Inside

FC Groningen huurt na Bel Hassani ook Bruns

FC Groningen huurt na Bel Hassani ook Bruns

24 dec 2018, 16:11

GRONINGEN (ANP) - FC Groningen heeft zich vlak voor de feestdagen versterkt met Iliass Bel Hassani en Thomas Bruns. De nummer vijftien van de eredivisie huurt de middenvelders tot het einde van het seizoen van respectievelijk AZ en Vitesse. Bij de Alkmaarse club bedong Groningen tevens een optie tot koop op Bel Hassani.

De 26-jarige Rotterdammer stond bij AZ op een zijspoor. Bel Hassani kwam dit seizoen nog geen enkele keer in actie in de eredivisie. In het vorige voetbaljaar vertolkte de oud-speler van Sparta Rotterdam en Heracles Almelo ook al een bijrol, met slechts zes invalbeurten.

Bruns (26) was vorig seizoen lang basisspeler bij Vitesse, maar raakte zijn plek begin dit jaar kwijt. Onder de nieuwe hoofdtrainer Leonid Sloetski kwam de nummer 10 dit seizoen acht keer in actie in de eredivisie, waarvan slechts één keer als basisspeler. Bruns werd toen tegen Feyenoord na een uur met rood van het veld gestuurd.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.