Terug

Volg Vandaag Inside

FC Groningen huurt Bel Hassani van AZ

FC Groningen huurt Bel Hassani van AZ

24 dec 2018, 13:15

GRONINGEN (ANP) - Iliass Bel Hassani maakt het seizoen af bij FC Groningen. De club van trainer Danny Buijs huurt de 26-jarige middenvelder tot de zomer van AZ. FC Groningen, de nummer vijftien van de eredivisie, heeft tevens een optie tot koop bedongen.

Bel Hassani stond bij AZ op een zijspoor. Hij kwam dit seizoen nog geen enkele keer in actie in de eredivisie. In het vorige voetbaljaar vertolkte de Rotterdammer ook al een bijrol, met slechts zes invalbeurten. ,,Het is duidelijk dat ik wedstrijdritme mis, maar FC Groningen heeft het risico genomen om hierdoorheen te kijken. Dat waardeer ik zeer'', zegt de oud-speler van Sparta en Heracles Almelo, die in Rotterdam nog samenspeelde met Buijs. ,,Het is een heerlijk vooruitzicht dat ik straks ga trainen om elke week weer toe te leven naar een wedstrijd. Die spanning heb ik gemist. Het voelt alsof ik weer profvoetballer word.''

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.