Terug

Volg Vandaag Inside

FC Groningen-doelman Padt tekent bij Ludogorets en vertrekt mogelijk nu al

FC Groningen-doelman Padt tekent bij Ludogorets en vertrekt mogelijk nu al

24 feb 2021, 23:10

Doelman Sergio Padt heeft mogelijk zijn laatste wedstrijd voor FC Groningen gespeeld. De 30-jarige keeper verklapte na het thuisduel met Feyenoord (0-0) dat zijn overgang naar de Bulgaarse club Ludogorets komende zomer rond is. "Dat is allemaal getekend en in kannen en kruiken", liet hij bij ESPN weten.

"Er is nog een kans dat ik nu al verhuis", vervolgde Padt, die een aflopend contract heeft bij FC Groningen. "De transfermarkt is in Bulgarije nog wat langer open. Het is nu aan FC Groningen wat er verder gaat gebeuren. De directie moet beslissen of het bod goed genoeg is om mij nu al te laten gaan. Daar heb ik geen invloed op en ik weet er verder ook niks van. Ik ga in elk geval zelf niet het bedrag neerleggen dat FC Groningen wil."

Technisch-directeur Mark-Jan Fledderus benadrukte vorige maand nog dat hij Padt tot aan het einde van het seizoen in Groningen wil houden. Eind december werd al wel de Noorse doelman Per Kristian Bratveit vastgelegd. Hij kwam op huurbasis over van de Zweedse club Djurgardens IF. FC Groningen heeft in de overeenkomst een optie tot koop bedongen.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.