Terug

Volg Vandaag Inside

FC Groningen deelt sneertje uit aan 'toneelspelers' van Ajax

FC Groningen deelt sneertje uit aan 'toneelspelers' van Ajax

31 mrt 2022, 14:20

Zaterdagmiddag treedt FC Groningen aan tegen Ajax. De 'Trots van het Noorden' deelt voorafgaand aan het duel al een kleine sneer uit aan de Amsterdammers. Op Twitter plaatst FC Groningen een afbeelding met de routebeschrijving vanwege werkzaamheden in de stad. Op de afbeelding zijn de Euroborg en de Stadsschouwburg te zien. 'Kijk maar wie jullie waar afzetten,' schrijft het mediateam van FC Groningen in de tweet.

Met deze tweet doelt Groningen op de slotfase van de Klassieker waar Ajax-aanvoerder Dusan Tadic Antony omduwde om tijd te rekken. De opvallende actie van de Serviër, waar na afloop veel om te doen was, leverde de Braziliaan een tweede gele kaart op waardoor hij geschorst is voor de wedstrijd in de Euroborg.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.