Terug

Volg Vandaag Inside

FC Groningen biedt gesigneerde shirts Robben aan

FC Groningen biedt gesigneerde shirts Robben aan

27 nov 2020, 09:42

FC Groningen heeft op Black Friday een speciale actie. De club uit de Eredivisie verkoopt alleen op deze dag in de webshop shirts die zijn voorzien van een handtekening van Arjen Robben. Op het shirt, dat 81,45 euro kost, staan ook de naam van Robben en diens rugnummer 10.

De 36-jarige aanvaller, die bij Groningen zijn rentree maakt als profvoetballer nadat hij een jaar geleden was gestopt, kwam dit seizoen vanwege diverse fysieke ongemakken pas twee keer in actie voor zijn jeugdliefde. In de openingswedstrijd van het seizoen tegen PSV viel Robben geblesseerd uit. Hij deed daarna in oktober alleen als invaller nog een kwartier mee tegen FC Utrecht. Robben werkt nu hard aan zijn fitheid. Tot die tijd maakt hij geen deel uit van de selectie van trainer Danny Buijs. Hij hoopt komende maand wellicht weer minuten te gaan maken.

De terugkeer van Robben bij FC Groningen leidde in de zomer wel tot een run op seizoenkaarten én op shirts. De voorraad tenues voor dit seizoen was in korte tijd uitverkocht. Enkele weken geleden kreeg Groningen een nieuwe lading shirts binnen, vooral shirts met nummer 10 en de naam van Robben.

De Groninger kreeg deze week te horen dat hij is genomineerd voor de eretitel Speler van de Eeuw. Robben behoort tot de 28 kandidaten. Op 27 december wordt in Dubai de winnaar bekendgemaakt. "Ik ben vereerd, zeker", zegt Robben. "Ik heb al heel wat gewonnen in mijn carrière, maar voel me vereerd voor deze prijs in aanmerking te komen."

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.