Terug

Volg Vandaag Inside

FC Groningen-Ajax wordt dinsdag uitgespeeld zonder supporters

FC Groningen-Ajax wordt dinsdag uitgespeeld zonder supporters

14 mei 2023, 20:14

De zondag gestaakte competitiewedstrijd tussen FC Groningen en Ajax wordt komende dinsdag zonder publiek uitgespeeld. Om 15.00 uur gaat het duel in een leeg stadion verder. Er zijn nog iets meer dan 80 minuten te spelen. De stand is nog 0-0.

FC Groningen - Ajax werd zondag in de openingsfase tot twee keer toe stilgelegd nadat rookbommen op het veld waren gegooid. Ook rende een gemaskerde supporter het veld op met in zijn handen een spandoek met daarop een tekst gericht aan de directie van Groningen.

Nadat voor de tweede keer vuurwerk was gegooid, besloot scheidsrechter Jeroen Manschot om het duel in lijn met de aangescherpte reglementen van de KNVB te staken. FC Groningen degradeerde vorige week uit de Eredivisie. Enkele toeschouwers zorgden er zondag moedwillig voor dat het duel met Ajax al na 9 minuten moest worden beëindigd.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.