Terug

Volg Vandaag Inside

FC Girona houdt Atlético in bedwang

FC Girona houdt Atlético in bedwang

9 jan 2019, 22:34

GERONA (ANP) - In het Spaanse bekertoernooi heeft FC Girona in de eerste wedstrijd tegen Atlético Madrid goed stand gehouden. De nummer negen van La Liga dwong op eigen veld een gelijkspel af (1-1) tegen de huidige runner-up. Antoine Griezmann opende namens de bezoekers de score in de achtste minuut. Anthony Lozano maakte na ruim een half uur gelijk in het duel in de achtste finales.

De return is volgende week in Madrid. Op 2 december eindigde het competitieduel in Gerona tussen beide clubs ook in 1-1.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.