Terug

Volg Vandaag Inside

FC Emmen wint op eigen veld ook van Willem II

FC Emmen wint op eigen veld ook van Willem II

22 feb 2020, 21:45

FC Emmen heeft de vierde opeenvolgende zege geboekt op eigen veld. In een doelpuntrijk en vermakelijk duel werd nummer 5 Willem II met 4-2 verslagen.

Sergio Peña was de grote man aan de kant van FC Emmen. De Peruviaan stond aan de basis van de eerste drie doelpunten van de thuisploeg en bepaalde in de 80e minuut zelf de eindstand. Miguel Araujo, Michael de Leeuw en Luka Adzic scoorden na goed voorbereidend werk van Peña. Namens Willem II waren Pol Llonch en Mike Trésor Ndayishimiye trefzeker.

De 1-1 van Llonch, de 2-1 van De Leeuw en de 3-1 van eredivisiedebutant Adzic vielen in het tijdsbestek van drie minuten, toen er ongeveer een uur gespeeld was. Ndayishimiye bracht de spanning terug vanaf elf meter, maar de achtste zege van de thuisploeg kwam niet meer in gevaar.

FC Emmen won de afgelopen weken in Drenthe al van FC Twente (2-0), Heracles (1-0) en Sparta (2-0). Daarvoor werd het 1-1 tegen PSV. Van de laatste negen thuisduels wist Emmen er liefst zeven te winnen.

Willem II is bezig aan een mindere reeks en de laatste drie duels werden niet gewonnen. Vorige week werd het 1-1 tegen FC Utrecht en daarvoor ging de uitwedstrijd tegen PSV met 3-0 verloren.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.