Terug

Volg Vandaag Inside

FC Emmen vindt in Zwiers nieuwe algemeen directeur

FC Emmen vindt in Zwiers nieuwe algemeen directeur

10 jan 2020, 13:03

FC Emmen heeft in Jan Zwiers een nieuwe algemeen directeur gevonden. De 53-jarige Zwiers, in het verleden nog keeper bij de club, begint op 1 maart aan zijn nieuwe functie.

Vorig jaar februari besloot Wim Beekman zijn taken neer te leggen. Sinds zijn vertrek was voorzitter Ronald Lubbers, als ad-interim, ook algemeen directeur.

"Ik heb het nog altijd heel erg naar mijn zin bij de gemeente Coevorden, maar soms komt er een kans voorbij die je wel heel graag wil inkoppen", aldus Zwiers, nu nog wethouder bij de gemeente Coevorden. "Voetbal is mijn passie, de club heeft goede ambities, zet Drenthe nog meer op de kaart en is daarom belangrijk voor de hele regio. Ooit speelde ik er zelf even en nu kan ik op een heel andere manier iets toevoegen aan de organisatie. Daar heb ik echt heel veel zin in."

FC Emmen staat op de veertiende plaats in de eredivisie. De club uit Drenthe promoveerde in 2018 voor het eerst naar het hoogste niveau.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.