Terug

Volg Vandaag Inside

FC Emmen versterkt zich met De Leeuw

FC Emmen versterkt zich met De Leeuw

31 dec 2018, 13:29

EMMEN (ANP) - FC Emmen heeft zich versterkt met Michael de Leeuw. De eredivisieclub heeft de aanvallende middenvelder, die een aflopend contract had bij de Amerikaanse club Chicago Fire, transfervrij vastgelegd voor anderhalf jaar. Daarnaast heeft de club een optie voor nog een jaar.

De Leeuw speelde van 2012 tot en met 2016 bij FC Groningen en vertrok daarna naar de Verenigde Staten. Bij FC Emmen komt hij oud-ploeggenoten als Glenn Bijl, Nick Bakker en Jafar Arias weer tegen. ,,Er was meer belangstelling, maar FC Emmen was heel daadkrachtig en hun verhaal sprak me erg aan'', zegt de 32-jarige voetballer. ,,We gaan ons eerst handhaven, dan doorgroeien.''

,,Het creëren van kansen is in de eerste seizoenshelft geen probleem gebleken. Maar die kansen moeten wel afgerond worden", zegt directeur Ben Haverkort. ,,Met Michael voegen we meer scorend vermogen en ervaring aan de selectie toe."

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.