Terug

Volg Vandaag Inside

FC Emmen verlengt samenwerking met EasyToys

FC Emmen verlengt samenwerking met EasyToys

14 feb 2021, 11:31

FC Emmen heeft op Valentijnsdag de samenwerking met de erotische webshop EasyToys verlengd tot de zomer van 2022. De nummer 18 van de Eredivisie deed dat via een ludieke brief.

"Op 24 september 2020 gaven we elkaar het jawoord. Het was niet altijd even gemakkelijk; de relatie tussen FC Emmen en EasyToys kende veel tegenslagen en niet iedereen keurde onze relatie goed. Maar echte liefde overwint alles, dat blijkt maar weer", schrijven de partners.

"Wij winnen en verliezen samen. Inmiddels zijn we een heus showbizzkoppel, heel Nederland kent ons. Onze relatie is zo sterk, dat EasyToys zich niet laat kennen. Degraderen of niet, EasyToys blijft FC Emmen trouw. Clubliefde kent geen divisie."

In september gaf de KNVB na een langdurende discussie goedkeuring voor het logo van de onlineseksshop op het shirt van de Drentse eredivisieclub. Er werd afgesproken dat het contract in eerste instantie voor één seizoen zou gelden.

In december werd bepaald dat de KNVB niet langer kan beslissen of een bedrijf shirtsponsor van een club mag zijn. De voetbalbond stelde op een ledenvergadering voor om de toetsingscriteria voor een sponsorschap uit het Sponsoringreglement Betaald Voetbal te schrappen. Een meerderheid van de clubs was het daarmee eens. Het resultaat is dat alleen de Reclame Code Commissie een sponsorovereenkomst eventueel nog kan voorkomen.

FC Emmen stevent af op degradatie uit de Eredivisie. De Drentse club heeft nog niet gewonnen en pakte pas 6 punten.

René haalt seksspeeltjes boven tafel: 'Lekker man!'

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.