Terug

Volg Vandaag Inside

FC Emmen strikt Niemeijer

FC Emmen strikt Niemeijer

1 sep 2018, 00:55

EMMEN (ANP) - FC Emmen heeft versterkt zich met Reuven Niemeijer. De 23-jarige middenvelder wordt gehuurd van Heracles Almelo, waar hij in 2016 een contract ondertekende. In 36 eredivisiewedstrijden kwam hij elf keer tot scoren.

Directeur Ben Haverkort heeft hoge verwachtingen van de laatste aanwinst. ,,Door het vertrek van Cas Peters hebben we doelpunten ingeleverd. Reuven kan dat opvullen, als middenvelder met veel diepgang en scorend vermogen.''

Niemeijer: ,,In de voorbereiding en in de start van de eredivisie werd al duidelijk dat FC Emmen een goede ploeg heeft. Ik kijk ernaar uit om deel uit te maken van een historisch seizoen.''

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.