Terug

Volg Vandaag Inside

FC Emmen presenteert spits Paul Gladon

FC Emmen presenteert spits Paul Gladon

1 feb 2021, 11:37

FC Emmen heeft Paul Gladon gepresenteerd. De spits heeft bij Emmn een contract getekend tot de zomer, nadat hij zijn contract bij Willem II vorige week liet ontbinden.

Gladon reageerde dit weekend al verheugd tegenover Veronica Inside: 'Ik ben blij dat ik voor Emmen kan gaan spelen. Bij Willem II heb ik te weinig gevoetbald helaas. Ik heb voor een half jaar getekend. Daarna zien we wel verder. De trainer heeft de doorslag gegeven. Hij wilde mij heel graag hebben. Ik heb er enorm veel zin in. Ik ga nu een huis zoeken in de buurt van Emmen, want vanaf Tilburg is het natuurlijk veel te ver.'

FC Emmen staat met zes punten onderaan in de Eredivisie, met zes punten achterstand op nummer 17 ADO. De ploeg van Dick Lukkien kwam slechts zeventien keer tot scoren. Gladon kwam eerder uit voor onder andere Heracles, Groningen en Willem II.

Vorige week liet trainer Dick Lukkien voor de camera van Veronica Inside al weten bezig te zijn met een nieuwe spits. Bekijk het in de video hieronder.

Lukkien: ‘We zijn bezig met een grote, Nederlandse spits’
1:49
Lukkien: ‘We zijn bezig met een grote, Nederlandse spits’

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.