Terug

Volg Vandaag Inside

FC Emmen presenteert fastfoodketen als nieuwe shirtsponsor

FC Emmen presenteert fastfoodketen als nieuwe shirtsponsor

8 okt 2021, 17:06

FC Emmen heeft vrijdagmiddag een opvallende shirtsponsor bekendgemaakt. Vorig seizoen ontstond er ook al ophef over het sponsorbeleid in Emmen, toen EasyToys werd gebonden als nieuwe hoofdsponsor. De nieuwe sponsor valt wel binnen een andere branche dan die van EasyToys.

Vanaf de volgende thuiswedstrijd tegen Excelsior prijkt fastfoodketen McDonald's namelijk op de achterkant van het rood-witte shirt. De welbekende ‘Golden Arch’ van de restaurantketen zal nadrukkelijk aanwezig zijn. Het is de eerste keer dat de Amerikaanse fastfoodketen in zee gaat met een Nederlandse club.

Voor supporters is het mogelijk om het nieuwe logo van McDonald's te laten bedrukken op al verkochte wedstrijdshirts.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.