Terug

Volg Vandaag Inside

FC Emmen pakt punt tegen tien man Heracles

FC Emmen pakt punt tegen tien man Heracles

10 mrt 2019, 17:40

EMMEN (ANP) - Invaller Sven Braken heeft FC Emmen op een met sneeuw bedekt veld aan een punt geholpen tegen Heracles Almelo. Braken kopte vijf minuten voor tijd raak uit een voorzet van Glenn Bijl. De ploeg van coach Dick Lukkien was na drie nederlagen op rij afgezakt naar de zestiende plaats. Daar blijft het nog wel staan.

Heracles was in de 17e minuut op voorsprong gekomen. Maximilian Rossmann kon uit een corner vrij inkoppen richting doel waar Adrian Dalmau van dichtbij de bal met het hoofd de juiste richting gaf. Voor de Spanjaard was het al zijn zesde treffer in drie duels. Kort voor rust moest Heracles met tien man verder nadat Tim Breukers binnen drie minuten twee keer geel had gekregen.

Het was de tweede keer op rij dat Heracles al voor de pauze met tien man kwam te staan. Vorige week leidde het wegsturen van Jesper Drost de 5-1-nederlaag in tegen FC Utrecht. Ditmaal was het Emmen dat moed putte en een aantal kansen kreeg. De beste was voor Michael de Leeuw die van dichtbij doelman Janis Blaswich niet kon passeren. Niet veel later schoot Hilal Ben Moussa net naast. Toen de witte bal inmiddels was vervangen door een oranje exemplaar moest Blaswich zich toch gewonnen geven bij een kopbal van Braken.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.