Terug

Volg Vandaag Inside

FC Emmen legt Peruaanse verdediger vast

FC Emmen legt Peruaanse verdediger vast

4 okt 2019, 12:55

FC Emmen heeft de Peruaanse voetballer Miguel Araujo vastgelegd. De centrale verdediger heeft bij de eredivisieclub uit Emmen een contract getekend tot de zomer van 2021.

Araujo komt over van Alianza Lima, dat hem in het afgelopen seizoen had verhuurd aan het Argentijnse Talleres de Córdoba. De 24-jarige verdediger speelde inmiddels zeventien interlands voor Peru. Araujo is bij Emmen de tweede voetballer uit Peru. Sergio Peña speelde tot nu toe vijf competitiewedstrijden voor de club.

"De Nederlandse competitie heeft een goede naam en is erg aantrekkelijk", kijkt Araujo vooruit. "Daarnaast heb ik van Peña gehoord dat het een warme club is. Ik hoop dat ik de club kan helpen bij handhaving in de eredivisie." Volgens FC Emmen zal het enkele weken duren voordat de voetballer speelgerechtigd is.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.