Terug

Volg Vandaag Inside

FC Emmen lang zonder Mendes, Mauro Júnior twee duels geschorst

FC Emmen lang zonder Mendes, Mauro Júnior twee duels geschorst

25 jan 2023, 15:22

FC Emmen-speler Rui Mendes ligt er zeker zes weken uit door de blessure die hij dinsdag tegen PSV (1-0-zege) opliep. Mauro Júnior maakte een harde overtreding op de 23-jarige Portugees. Dat leverde de PSV’er een rode kaart op. Mendes hield er een beschadiging aan de binnenband van zijn rechterknie aan over.

Mendes moet zeker zes weken in een brace en kan daarna volgens Emmen pas gaan ‘optrainen’. De Portugees deed dit seizoen in alle wedstrijden mee van de nummer 15 van de Eredivisie.

Mauro Júnior heeft van de tuchtcommissie van de KNVB een schorsing van twee duels opgelegd gekregen, en daar bovenop een duel voorwaardelijk. Hij mist de wedstrijden tegen Go Ahead Eagles en Feyenoord.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.